Puterea noastra:

mai multe idei

 

Compania JUNG Hebe- und Transporttechnik GmbH a fost fondată în 1972 de Karl-Heinz Jung. Creșterea continuă a pietei a însemnat pentru companie mutarea în prima sa clădire din Waiblingen-Beinstein. La început cu 300 de metri pătrați, dar asta a devenit în rapid prea mic. Acest lucru a dus la extinderi în două etape – 1986 și 1993. În 2001 a fost adăugată o hală suplimentară. Ca urmare, suprafața totală a crescut la 1500 de metri pătrați.

Astfel, din 1972 constructori de masini, transportatori si companii industriale au incredere in JUNG. ‘Made by Jung’ reprezinta calitatea care este distribuita in lumea intreaga: America, Africa, Asia, Europa Centrala si de Est, iar din 2003 si in Romania, prin partenerul nostru exclusiv, firma AKKORD Group srl Sibiu

jung01

Un alt pas a fost apoi făcut în 2009. A fost proiectată o clădire de logistica a companiei în care a fost posibil să fie găzduit expedierea, zona de depozitare a produselor finite și asamblarea finală într-o parte a clădirii, astfel încât procesele anterioare să poată fi optimizate.

Aceasta înseamnă că, comenzile primite pot fi implementate și expediate mai rapid și mai flexibil. Datorită proceselor noastre de depozitare și optimizate, majoritatea comenzilor care ajung la noi până la ora 11:00 sunt încărcate și expediate în aceeași zi.

JUNG și-a mărit din nou suprafața prin închirierea unei hale învecinate începând cu 15 iunie 2020. Zona de asamblare a fost mutată acolo. Aceasta înseamnă mai mult spațiu pentru angajați și mai mult spațiu pentru un flux de lucru mai eficient.

Privind în urmă, anul 2020 a fost un amestec de speranță și așteptare și multă înțelegere și răbdare …

Ceea ce am experimentat în 2020 este, pe de o parte puțin și, pe de altă parte foarte mult. Pe de o parte, nu am putut face tot ceea ce ne-am fi dorit să facem, cum ar fi participarea la târguri, participarea la evenimente și sărbătorirea festivalurilor anuale, si pe de altă parte, s-au întâmplat din nou multe. Am ajuns să cunoaștem multe situații noi și mai presus de toate necunoscute. În loc să planificăm târgurile si expozitiile, ne-am familiarizat angajații cu noile măsuri de protecție. Termenii corona, distanță și mască nu vor fi uitați curand de omenire, dar speranta si optimismul ne vor ajuta sa trecem cu bine peste acestea.